Make up & hår

Vores stylister kommer til dig og står for din make up og brudehår på bryllupsdagen
LÆS MERE

FÅ DIT DRØMMEBRYLLUP

Vi står for make up og hår

Når bryllupsdagen oprinder, kommer brudestylisten til din lokation og kreerer din brudemakeup og håropsætning. Du kan nyde forberedelserne i fulde drag, mens stylisten kreerer din hårstyling og brudemakeup. Ønsker din mor, søster, veninde eller brudepiger en styling, sætter vi tid af til dette.

Vi laver altid en testopsætning inden bryllupsdagen, hvor stylisten sammen med dig gennemgår brudemakeuppen og hårstylingen. Det er en god idé, at du har billeder af din brudekjole til testopsætningen. Hårstylingen og hele looket gennemgåes sammen med stylisten.

Brudestyling – step by step

Læn dig tilbage bryllupsmorgen og nyd en skøn og behagelig brudestyling. Stylisten styler din brudemakeup og den smukkeste hårstyling i dine rammer. Om I er hjemme, på kroen eller slottet, så kommer stylisten til dig.

Skal vi hjælpe dig med dit drømmebryllup?

Læs mere her

Hvorfor booke en brudestylist?

Vores erfarne og efterspurgte stylister står klar til at style dig på din store dag. Så drømmer du om at få et smukt brudehår og en yndefuld brudemakeup lagt af en anerkendt og professionel stylist, tilbyder vores stylister at gøre dig ekstra smuk på din store dag. På bryllupsdagen vendes alle øjne på festens midtpunkt; bruden. Derfor er en elegant opsætning og en smuk brudemakeup et must. En kommende brud overvejer sit perfekte look mange gange, inden bryllupsdagen oprinder. Det ved vores kompetente stylister. Vores stylister er klar til at inspirere og kreere din yndefulde styling på din store dag, så du kan nyde din særlige dag.

Brudestylingsstylister arbejder i beauty branchens mange nicher. Vi står for hår og makeup på modeshows, messer og til fotosessions på magasiner. Vi er efterspurgte stylister af musikere og kendisser og styler ofte kendisser, skuespillere, modeller, bands etc. Derfor har Brudestylingsstylister bred erfaring og et bredt fagligt ståsted.  

Konsultation inden bryllupsmorgen – du møder stylisten

Vi laver altid en testopsætning typisk 2-3 uger inden bryllupsmorgen, da de fleste store beslutninger er på plads på det tidspunkt og brudekjolen er fundet og tilrettet. Derved er der mulighed for at binde resten af stylingen sammen og skabe en smuk brudemakeup og hårstylingen. Stylingen kan blive total og fuldendt. Er du i tvivl om detaljer i din styling, vil vores erfarne stylister meget gerne hjælpe dig på vej med inspiration. Brudehåret og brudemakeuppen skal passe til din stil, brudekjole og til dig. Stylisten vil altid vejlede dig om, hvordan brudemakeuppen skal passe til dit ansigt. I gennemgår nuancer og farver i øjenmakeup og hudtone og tester brudemakeuppen igennem. Brudehåret skal komplementere helheden og passe til din brudekjole. Stylisten tager selvfølgelig hensyn til, om du skal bære slør på bryllupsdagen.

En testopsætning tager ca. 1,5 – 2 timer.

Bryllupsmorgen

På selve dagen ankommer stylisten i god tid og vil altid være meget grundig for at sikre sig, at stylingen matcher dine behov, ønsker og idéer som aftalt ved testopsætningen. Nu er tiden inde til at kreere dit brudelook. Hav gerne dine smykker el. accessoires liggende fremme. Det giver også mulighed for at nyde smykkerne.

Luksuriøse makeup- og stylingsprodukter

Brudestylingsstylister ´plukker´ og tester løbende de nyeste førende stylingsprodukter. Vi håndplukker de produkter, vi mener, virker bedst. Det gør vi ud fra krav om holdbarhed, pigmentering, virkning, ingrediensliste og effektivitet af produktet i brug. Det er vigtigt for os, at vi arbejder med professionelle kvalitetsprodukter, der skaber de looks, vi efterspørger, og ønsker at lave. Kvaliteten af en brudemakeup og holdbarheden på en hårstyling er vigtig, og derfor har stylisterne altid egne stylingsprodukter med. Det er vigtigt, at vi kan imødekomme behovet hos kunder med allergi og/el. særlig sensitive hudtyper. Derfor har vi i vores stylingskit allergivenlige produkter og produkter uden mistænkelig skadelig kemi, som flere og flere kunder i dag efterspørger. Samtidig med ønsket om skånsomme produkter er fordelen også, at vores makeupprodukter blender smukt ind i huden og har plejende egenskaber.

For en perfekt brudemakeup kan det helt rigtige produktvalg gøre hele forskellen. En brudemakeup skal se fejlfri ud fra det øjeblik, den er lagt, til der festes om natten. Det rigtige produktvalg, og de professionelle teknikker vores stylister bruger, gør hele forskellen. En perfekt makeup og et smukt brudehår kræver professionelle produkter. Forskellige stylings fordrer individuelle stylingsprodukter. Vores stylister vil altid vejlede den enkelte kunde personligt i det rigtige valg af skønhedsprodukter.

Værsgo´ – en luksuriøs goodiebag

Med mange års erfaring er vi specialister i brudestylings og vi skaber smukke look for mange brude. Vi er eksperter, når det kommer til at hjælpe bruden med at se fantastisk ud på hendes bryllupsdag. Vi har samlet en række lækre produkter, der kan forskønne ugerne op til dit bryllup. Vi sender dig din goodiebag, når du bestiller din brudestyling.

Hvordan foregår det, når jeg booker en brudestyling?

Kære brud,

Først og fremmest, tillykke med dit kommende bryllup. Vi vil rigtig gerne hjælpe med en lækker brudestyling.

For at du kan forberede dig bedst muligt til dit bryllup og nyde din brudestyling fuldt ud, anbefaler vi, at din testopsætning ligger 2-3 uger inden bryllupsdagen. Til testopsætningen gennemgår vi brudemakeuppen og finder frem til typen af brudehår. Det er en god idé, at du har billeder af din brudekjole til testopsætningen – og gerne billeder, hvor du selv er i kjolen. Brudekjolens snit, længde og udskæring har betydning for hårstylingen og hele looket.

Det er altid den samme stylist, der laver både testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Når du booker din brudestyling, beder vi dig om følgende oplysninger:

  • Bryllupsdato
  • Adressen for testopsætning
  • Dato for testopsætning. Stylisten ringer til dig.
  • Adressen bryllupsmorgen
  • Tidspunkt for vielsen
  • Mobilnr.
  • Mail
  • Fx En Fuld Deluxe Brudestyling inkl. testopsætning.

Sammen med dine bookinginformationer er du velkommen til at sende dine idéer og ønsker til stylingen.

Vi samarbejder med

For at få dit drømmebryllup til at gå i opfyldelse samarbejder vi med de bedste inden for branchen. Vi samsætter dit bryllup ud fra dine ønsker og behov.

Vil du høre mere?

Hvis I gerne vil vide mere om jeres muligheder, kan I udfylde kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Kontakt
RING OG HØR MERE