SuitsYou by Sjölin

Find det helt rigtige tøj til dit bryllup
SE MEREKONTAKT

Suitsyou

Bryllupstøj

Hos SuitsYou by Sjölin ved vi, at ens bryllupsdag er én af de absolut største dage i ens liv. Intet skal være overladt til tilfældighederne og der skal bestemt kræses om enhver detalje. Vi oplever i dag en tendens til at gommens tøj er begyndt at få en mere betydningsfuld plads ved brylluppet. Denne tendens tager vi yderst seriøst, og har derfor udvidet vores ekspertise og kunnen til at inkludere skræddersyning af bryllupstøj til mænd. Kom gerne afsted i god tid (6-8 uger inden den store dag), så vi kan nå at gøre alt præcis som i ønsker det.

Vi designer af det samme stof som dine bryllupsdrømme er gjort af.
Hos os har du mulighed for at designe dine produkter til skræddersyning præcis efter dine ønsker, drømme og behov. Der er mulighed for at matche voksne og børn, så hvad end du forestiller dig at den store dag skal udspille sig i et English Morning suit, en smoking, et klassisk skræddersyet jakkesæt, cravat, vest, et helt unikt eller et ganske enkelt udtryk, skaber vi lige præcis dét dine drømme er baseret på.

Udover stil, har du mulighed for at vælge imellem vores yderst eksklusive kartotek af forskellige engelske og italienske metervarer, samt eksklusive accessories. Vi tager fuldt ansvar for opmålingen samt tilretningerne, og er altid klar til at dele ud af vores ekspertise i forhold til designet, i det omfang der er behov for det. Her er det altså kun fantasien (og muligvis bruden) der sætter grænserne.

Få et hurtigt indblik i hvordan vi arbejder

Her får I et hurtigt indblik i, hvordan vi arbejder hos SuitsYou, når vi skal lave jeres bryllupstøj.

Saml dine ’best men’ og opnå fordelagtige rabatter

Vi tilbyder skræddersyede bryllupspakker. Pakken indeholder skræddersyet jakkesæt eller smoking, en skræddersyet skjorte, valgfrit inderfor samt personligt broderi.

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at du får det præcis som du ønsker det. Vi håber vi må blive en del af jeres store dag! Tillykke med forlovelsen og mange tak for interessen.

Skal vi hjælpe dig med dit drømmebryllup?

Læs mere her

Hvordan vil det foregå?
Book en tid til en uforpligtende opmåling i et af vores showrooms i enten København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Kolding her. I vores showroom vil du blive taget varmt imod, og vi gennemgår de forskellige designmuligheder, stofkvaliteter, farver, og snit, så de matcher dine præferencer og du opnår det ønskede resultat.

Dernæst foretager vi en opmåling, der sikrer den ønskede pasform. Igennem hele processen vil vi endvidere bistå med rådgivning og vejledning ud fra vores mange års erfaring.

Ca. 4-6 uger efter, opmålingen, alt afhængig af travlhed, vil vi have dine skræddersyede produkter klar og du får herefter besked om at de er klar til fitting/afhentning.

Under afhentingen gennemgår vi alle produkterne og sikrer os at de lever op til vores kvalitetsstandarder og aftaler i forhold til design og pasform. Skulle du ønske tilretninger, foretages disse ved lokale danske skræddere for at opnå det bedste resultat. Denne tilpasning hos skrædder er selvfølgelig med i prisen da vi yder tilpasningsgaranti.

Vi gemmer dine mål i forhold til gældende dansk lovgivning så det bliver endnu nemmere næste gang du skal have produceret et skræddersyet jakkesæt.

VOUCHER: Spar 500,- til gommen og hans følge

Suitsyou by Sjölin tilbyder yderligere 500 kr. i rabat pr. person, hvis I kommer 3 eller flere som køber en bryllupspakke.
PRINT ELLER FREMVIS NEDENSTÅENDE VOUCHER FOR AT UDLØSE RABATTEN

Find os her
Nordager 22, 6000 Kolding
Murervej 7B, 670 Esbjerg

Find os på Google Maps:
> Kolding

> Esbjerg


Indehaver: Chris Levinsen

Hvad tilbyder SuitsYou by Sjölin?
Vi designer af det samme stof som dine bryllupsdrømme er gjort af
Hos os har du mulighed for at designe dine produkter til skræddersyning præcis efter dine ønsker, drømme og behov. Der er mulighed for at matche voksne og børn, så hvad end du forestiller dig at den store dag skal udspille sig i et English Morning suit, en smoking, et klassisk skræddersyet jakkesæt, cravat, vest, et helt unikt eller et ganske enkelt udtryk, skaber vi lige præcis dét dine drømme er baseret på.

Udover stil, har du mulighed for at vælge imellem vores yderst eksklusive kartotek af forskellige engelske og italienske metervarer, samt accessories der leveres i et eksklusivt samarbejde med Tieton of Denmark. Vi tager fuldt ansvar for opmålingen samt tilretningerne, og er altid klar til at dele ud af vores ekspertise i forhold til designet, i det omfang der er behov for det. Her er det altså kun fantasien (og muligvis bruden) der sætter grænserne.

Saml dine ’best men’ og opnå fordelagtige rabatter
Vi tilbyder skræddersyede bryllupspakker fra 3999,- til 4999,- alt afhængig af stofkvalitet. Pakken indeholder et skræddersyet jakkesæt eller smoking, samt en skræddersyet skjorte. Derudover giver vi yderligere kr. 500,- rabat pr. person, hvis I kommer 3 eller flere der køber en bryllupspakke. Vi vil gøre alt hvad der stå