Handelsbetingelser

Herunder kan du læse priser og betingelser når du booker hos Konceptbryllup

Booking af Toftager Lade

I modtager en endeliglig bookingbekræftiglelse efter vores første møde. Bookingbekræftigelsen bedes I venligst returnere i underskrevet stand, som jeres accept af bekræftiglsen,- inden 10 dage.

Reservationsdepositum, er vores lokationsdepositum, og er på 3.000 kr. Beløbet betales på reservationstidspunktet og bekræfter sammen med bookingbekræftigelsen bookingen af jeres bryllupsfest på Toftager Lade. Beløbet fratrækkes den endelige regning. Reservationsdepositummet tilbagebetales ikke ved evt. annullering.

Vi forventer at have opfølgende møder før bryllupsdagen indtræffer. Vi gennemgår bryllupsdagen i detaljer og får sat de fine rammer for jeres store dag. Når den endelige menu er aftalt, skal halvdelen af arrangementets resterende pris indbetales inden 8 dage.

Afbestilling

I tilfælde af afbestilling mindre end 60 dage før planlagt startdato, beregner Konceptbryllup.dk ApS sig et afbestillingsgebyr svarende til 40% af den estimerede pris.

I tilfælde af mindre end 30 dage før planlagt startdato, beregner Konceptbryllup.dk ApS sig et afbestillingsgebyr svarende til 75% af den estimerede pris.

Afbestilling af indtil 10% af det i ordrebekræftelsen anførte deltagerantal kan dog ske omkostningsfrit indtil 48 timer før arrangementets starttidspunkt. Derefter faktureres afmeldte eller udeblevne deltagere til fuld pris. Ved afbestilling, som altid skal ske skriftligt, forståes annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftigelsen.

Konceptbryllup.dk ApS kan ikke holdes ansvarlige for udgifter til særlige aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.

Afbestillingsgebyr bortfalder i det omfang, den pågældende kapacitet sælges til anden side. Dog ikke reservationsgebyr, hvis afbestillingen kommer senere end 15 måneder før startdato.

  1. og andensidste rate for brylluppet betales 45 dage inden starttidspunktet og udgør 40% af arrangementets slutpris.
  2. og sidste rate faktureres efter brylluppet.

 

Vi glæder os meget til at byde jer og jeres gæster velkommen til bryllup her på det atmosfærefyldte Toftegaard Lade. – Oplevelser for livet, sjælen og kærligheden.

BESØG OS

Konceptbryllup.dk
Asser Jensens Vej 30, 7000 Fredericia

}

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 8:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Lukket

Konceptbryllup.dk - Asser Jensens Vej 30, 7000 Fredericia

Konceptbryllup.dk – Asser Jensens Vej 30, 7000 Fredericia
RING OG HØR MERE