Bryllupsfest & Bryllypsreception

Vi hjælper med, at I får jeres drømmebryllup - Vi står for alt lige fra ringe til lokation

KONCEPTBRYLLUP.dk

Hos Konceptbryllup har brudeparret mulighed for sammen med bryllupsarrangøren at skræddersy deres bryllupsreception og bryllupsfest efter deres ønsker. Toftager Gaard er den perfekte ramme uanset om det gælder bryllupsreception eller bryllupsfest. 

Toftager Gaard er placeret tæt ved skov og vand i Brørup i smuk natur. Toftager Gaard rummer lokaler indrettet i luksuriøse og rustikke rammer. Stilen er enkel, klassisk og lækker. Ønsker I et bryllup med overnatning, står slottets 11 dobbeltværelser og en brudesuite til rådighed for jer og jeres bryllupsgæster. Alle værelser og stuer er ny renoverede og har deres eget individuelle smukke præg.

Bryllupsreception

Toftager Gaard er med sine eventyrlige og smukke natur omgivelser den ultimative lokation til jeres bryllupsreception.

Brudeparret har mulighed for at blive viet i den smukke have ved Toftager Gaard eller de har mulighed for at komme direkte fra kirken og holde deres bryllupsreception.

Hvis vejret er godt og solen skinner kan jeres bryllupsreception holdes på den smukke terrasse med udsigt over markerne, skoven og søen. Ellers er der også mulighed for at vi holder receptionen i Toftager Gaards eksklusive loungeområde. 

Til jeres bryllupsreception bliver der serveret bryllupskage, lækre kanapéer, kaffe/te, øl, vand og vin.

Bryllupsfest

Efter jeres bryllupsreception er der gjort klar til en overdådig bryllupsfest i den store Borgstue for Jer og jeres gæster. I kan skræddersy jeres bryllupsfest eller I kan vælge en af vores mange pakkeløsninger. En bryllupsfest på Toftager Gaard består typisk af en 3-retters festmiddag, fri bar og natmad – men mulighederne er mange og sammen med vores bryllupsarrangør skræddersyer vi jeres bryllupsfest efter jeres ønsker.

Ønsker I at danse natten lang kan I også tilkøbe ekstra bartid og musik til festen.

Toftager Gaard er den perfekte ramme om din bryllupsfest og hvis I vælger at holde jeres bryllups hos os så står vi klar til at give jer den ultimative bryllupsfest.

Skal vi hjælpe jer med jeres drømmebryllup?

Vi samarbejder med

For at få dit drømmebryllup til at gå i opfyldelse samarbejder vi med de bedste inden for branchen. Vi samsætter dit bryllup ud fra dine ønsker og behov.

Vil du høre mere?

Hvis I gerne vil vide mere om jeres muligheder, kan I udfylde kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Kontakt
RING OG HØR MERE