Bryllupsmesse 2019

Bryllupsmessen afholdes på Hotel Munkebjerg.
Adresse: Munkebjergvej 125, 7100 Vejle
Tid: Søndag d. 27. oktober kl 10:00

 

KØB BILLETLÆS MERE
Kjoler & Jakkesæt
Ringe
Meget mere
Vi har også lavet en facebook side til bryllupsmessen, så alle kan følge med, købe billetter m.m.

Bemærk at siden er helt ny og under opbygning…

Oplev en lækker og eksklusiv bryllupsmesse – med branchens absolut bedste leverandører, lækre konkurrencer og en skøn goodiebag med i billetten.

Vi viser de nyeste 2020 brudekjoler med et stort modeshow på dagen der bl.a. præsenterer de nyeste trends fra Lilly Brudekjoler, Buch Couture, Solveig Lundbæk Brudekjoler og mange flere.

Til bil-elskerne står Falke Biler klar til at fremvise de flotteste biler til brudekørsel, så I kan ankomme og afrejse med stil. Derudover kan I se vielsesringe, bryllupskage og gommens tøj – kort fortalt en masse inspiration til det perfekte bryllup. I finder stande med bl.a. bryllupsfotografering, livemusik, toastmaster, mobil kaffebar, samt barbering til gommen. Messen byder på navne som bl.a. Mortens Gastronomi, Natural Beauty Christiansen, Guldperlen, Esta la Milla, Baking Sins, Rabih’s Old Barbershop, Kaffemanden, pianist Massimo Vitali, Den Danske Toastmaster og AN-foto.dk.

Du får muligheden for at vinde lækre konkurrencer på selve dagen, hvor flere leverandører sætter skønne præmier på højkant – vind bl.a. gavekort til brudekjolen, vielsesringene eller den vildeste køretur i lækre biler på bryllupsdagen og -rejsen!

Billetprisen er 99 kr. og inkluderer en lækker goodiebag med lækre plejeprodukter til en værdi af 249 kr. + GRATIS leverandørkatalog med vores dygtige udstillere. Børn u. 13 år får gratis entre. (Kun goodiebag pr. betalt billet)

Vi lover dig en oplevelse ud over det sædvanlige, og vi har kræset for detaljerne for at give jer bryllupsbranchens bedste leverandører.

Efter 10 år i bryllupsbranchen har vi et solidt samarbejde med de bedste bryllupsleverandører indenfor alt fra valg af brudekørsel, vielsesringe, udformning af bryllupskagen, bryllupsmenu, brudekjolen, location og bryllupsfotografering.

En eksklusiv og lækker bryllupsmesse, hvor vi ser de sidste nye 2020 brudekjoler fra de kendte brudekjolehuse. Modellerne viser kjolerne på dagen ved et stort modeshow. Vi viser også herremoden til gommen. Alle modeller styles lækkert med brudemakeup og de nyeste trends i bryllupsfrisurer som inspiration til jer.

Branchens bedste bryllupsleverandører giver jer muligheden for at danne de perfekte rammer om jeres bryllup. Find inspiration i vielsesringe, brudekørsel, bryllupskager, bryllupsmenu, brudekjoler, gommens tøj, bryllupsvenue, vin, fotografering.

VIND FLOTTE GEVINSTER PÅ DAGEN – Vind brudekørsel i de lækreste biler! Vind en Bentley Flying Spur Limousine og en Bentley Continental Coupé en weekend til dit bryllup!

Vind gavekort til brudekjolen hos leverandører som Esta la Milla og Solveig Lundbæk!

Du får en goodiebag

Lækre plejeprodukter

GRATIS leverandørkatalog

Værdi af 249 kr

Fantastisk messe

En eksklusiv og lækker bryllupsmesse, hvor vi ser de sidste nye 2020 brudekjoler fra de kendte Brudekjolehuse. Modellerne viser kjolerne på dagen ved et stort modeshow. Vi viser også herremoden til gommen. Alle modeller styles lækkert med brudemakeup og de nyeste trends i bryllupsfrisurer som inspiration til Jer.
Branchens bedste bryllupsleverandører giver Jer muligheden for at danne de perfekte rammer om jeres bryllup. Find inspiration i vielsesringe, brudekørsel, bryllupskager, bryllupsmenu, brudekjoler, gommens tøj, bryllupsvenue, vin, fotografering.

Billetprisen er kun kr. 99,- inkl. gebyr.

Alle der køber billet, får en lækker eksklusiv goodiebag til en værdi af kr. 249,- GRATIS, samt et leverandørkatalog med de bedste leverandører i branchen.

Det bliver en messe med fokus på kvalitet og alle de nyest trends og idéer til dit bryllup.

Der er modeshow kl. 12.30

Børn u. 13 år gratis entre. (Kun goodiebag pr. betalt billet)

Arrangøren oplyser

Bemærk at messen starter kl. 10.00.
Modeshowet starter kl. 12.30

Leverandører

Mortens gastronomi

Toftager lade

An-foto.dk

Baking Sins

Esta la Milla

GuldPerlen

Kaffemanden

Massimo Vitali - pianomusik

NaturalBeauty

Rabih's Old Barbershop

Solveig Lundbæk

Toastmasteren

Book bryllupsband

Buch Couture

Keilow Photography

Iris blomster

Myselfie

Brudestyling

Lilly

Falke Biler

Suitsyou

Vi opdaterer listen løbende med nye leverandører…
RING OG HØR MERE