Toftager Gaard

Et hjerteligt velkommen til Toftager Gaard
SE MEREKONTAKT

TOFTAGER GAARD

Bryllup på Toftager Gaard

Toftager Gaard kan dateres tilbage til 1860 og ejes i dag af Marc og hans kone Camilla.
Gaarden er istandsat ift. de højeste standarder og i de lækreste materialer. Den charmerende og historiske lokation skaber derved de perfekte rammer for jeres store dag.

Gaarden rummer den store Borgstue med plads til op mod 150 gæster. Her finder I en lækker bar til servering og udskænkning. I den ene vinkel er stor garderobe og i forlængelse heraf mulighed for plads til musikere og dansegulv. Ladens 1. sal rummer et lækkert loungeområde og i ladens vinkel er 11 pæne værelser og en brudesuite.

I har ligeledes mulighed for at overnatte på Toftager Gaard sammen med jeres gæster. Dette aftales med bryllupskoordinatoren, Maria, når I booker jeres bryllup på laden.

Udendørsarealet rummer en stor, lækker terrasse og fra loungeområdet på 1. sal er ligeledes en stor, lækker terrasse med udsigt ud over den smukke sø.

I har mulighed for vielse ude i vores smukke have med udsigt ud over søen og med smukke blomsterespalier.

På Toftager Gaard er vi altid behjælpelige med de mange overvejelser og beslutninger I skal tage i forbindelse med jeres bryllup, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at indfri jeres forventninger.

Se med på vores fotoshoot på Toftager Gaard

Her får I et indblik i, hvordan vi arbejder, når vi skal vise jer de bedste lokationer til bryllup i Danmark.

Få dit drømmebryllup

Vores mål er, at I oplever det perfekte eventyrbryllup, hvor I træder ind i en anden verden og fortrylles fra start til slut.

Eventyret begynder med, at I får en rundvisning på Toftegaard Gaard og mærker den historiske charme og ser vores smukke stuer og lokaler, der skal danne rammen om jeres fest.

Når I vælger at holde jeres bryllup på Toftager Gaard, modtager I en bookingbekræftelse med alle specifikationerne.

TOFTAGER GAARD